T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
YOZGAT / MERKEZ - Çadırardıç Ortaokulu

Okulun Tarihçesi

Okulumuz ilk olarak 1957 yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır. Halen Eğitim ve Öğretime devam etmektedir.

OKULUN TARİHÇESİ       :

Okulumuz ilk olarak 1957 yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır. Halen Eğitim ve Öğretime devam etmektedir.

            Okulumuz bünyesinde 10 derslik, 10 şube, 1 Müdür Odası,1 Bilgisayar laboratuarı,1 Araç-gereç odası, 1 Öğretmen odası,2 depo,1 Kalorifer Dairesi ve Tuvaletler mevcuttur.

 OKULUN BİNA DURUMU            :

           a)-Binanın Özellikleri                       :

Okul karşılıklı iki binadan oluşmaktadır. Ana binada 7 derslik, bilgisayar laboratuarı, müdür odası, öğretmenler odası ve öğretmen tuvaleti bulunmaktadır. Ana bina iki katlıdır. Alt katın bir bölümü depo olarak kullanılmakta bir bölümü ise hizmetli odası olarak kullanılmaktadır. Diğer bina ise 3 derslik ve kütüphaneden meydana gelmektedir.Ana binanın birinci katının ön tarafında kalorifer dairesi ve öğrenci tuvaletleri bulunmaktadır.Binanın tamamında kalorifer tesisatı mevcuttur ve ısınma işlemi kaloriferle sağlanmaktadır.Ayrıca okul bahçesinde okulun su ihtiyacının karşılanması amacıyla su deposu bulunmaktadır.Bina 2002 yılında genel bir tadilattan geçmiştir.

 

            b)-Laboratuar                                    :

2006/2007 Eğitim Öğretim Yılında Bilgisayar Laboratuarı açılmıştır. Laboratuarda internet bağlantısı yoktur. Öğrencilerin bilgisayar sınıfını kullanması öğretmenlerin nezaretinde bilgisayar derslerinde sağlanmaktadır. Ayrıca öğretmenler tarafından bazı dersler projeksiyon aleti kullanılarak işlenmektedir. Binanın yetersiz olması sebebiyle Fen Laboratuarı bulunmamaktadır.

            c)-Okul ve Sınıf Kitaplıkları :

Okul kütüphanesi mevcut ve öğrencilerin kullanımına açıktır. Her sınıfta sınıf kitaplık dolabı bulunmaktadır. Kütüphane imkânlar ölçüsünde zenginleştirilmektedir.

            d)-Depo ve ambar durumu               :

Ana binanın birinci katında iki bölüm depo olarak kullanılmaktadır.

            e)Bahçenin durumu                           :

Okulun bahçesi öğrenci sayısı baz alındığında yetersiz kalmaktadır. Bahçe etrafı duvarla çevrilidir. Duvarın bir bölümü 2005 yılında meydana gelen sel felaketinde zarar görmüş ve tadilat gerektirmektedir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.12.2012 - Güncelleme: 16.02.2022 11:38 - Görüntülenme: 2927
  Beğen | 0  kişi beğendi